منتدى اعز صحاب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


a3az-so7ab.hooxs
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 البسبوسه وبالهنا والشفا

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sara

sara


عدد المساهمات : 157
تاريخ التسجيل : 05/06/2009
العمر : 31
الموقع : http://a3az-so7ab

البسبوسه وبالهنا والشفا Empty
مُساهمةموضوع: رد: البسبوسه وبالهنا والشفا   البسبوسه وبالهنا والشفا I_icon_minitimeالثلاثاء 09 يونيو 2009, 13:51

ميييييييييييييييييييييييرسي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
BanOOta BaskOOta

BanOOta BaskOOta


عدد المساهمات : 580
تاريخ التسجيل : 06/06/2009
العمر : 31
الموقع : alex

البسبوسه وبالهنا والشفا Empty
مُساهمةموضوع: رد: البسبوسه وبالهنا والشفا   البسبوسه وبالهنا والشفا I_icon_minitimeالإثنين 08 يونيو 2009, 23:39

تسلم ايدك يا سارة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sara

sara


عدد المساهمات : 157
تاريخ التسجيل : 05/06/2009
العمر : 31
الموقع : http://a3az-so7ab

البسبوسه وبالهنا والشفا Empty
مُساهمةموضوع: البسبوسه وبالهنا والشفا   البسبوسه وبالهنا والشفا I_icon_minitimeالإثنين 08 يونيو 2009, 21:59


** البسبوسة **


البسبوسه وبالهنا والشفا DSCF


المقادير :

200جرام سكر
300جرام سميط
50جرام جوز هند ناعم
50جرام بندق اربع لديكور
50جرام لبن كامل الدسم او كوب من الزبادى
50جرام ماء
50جرام سمن بلدى

لعمل الشربات :

250جرام سكر
100جرام ماء
قليل من الفانيليا

طريقة التحضير :

اولا- يتم عمل الشربات الخاص بسق البسبوسة بعد التسوية
ثانيا - وضع السكر و الماء والسمن والجوز هند و اللبن او الزبادى ويقلب الخليط جيدأ بمعلقة خشب ثم يضاف السميط
ويوضع الخليط فى قالب مدهون بالسمن جيدأ ويفرش عليها البندق المكسر ويضغط عليها باليد

الطهي :

يوضع القالب فى الفرن عالى الحرارة اى 220 درجة مئوية لمدة 20 دقيقة وبعد خروجها من الفرن يصب عليها
الشربات السابق تجهيزه وتوضع كمية الشربات حسب الرغبة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البسبوسه وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى اعز صحاب  :: قسم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: